Apa Kehe Yeop !!!!
Welcome , Selamat datang , 歡迎 , வணக்கம



Semoga anda ceria dan positif hari ini. Kehadiran
anda amat dialukan untuk mendapat semangat
berterusan.

Setiap ahli adalah setiap tangga untuk forum ini
maju ke hadapan.


Terima Kasih Daun Keladi Sudah Baca Lu Pikir La Sendiri.




Apa Kehe Yeop !!!!

Welcome , Selamat datang , 歡迎 , வணக்கம
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Siapa yang kuat Ronggeng?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
JJB
Admin
avatar

Posts : 211
Join date : 22/05/2009
Location : Malaysia

PostSubject: Siapa yang kuat Ronggeng?   Fri May 29, 2009 11:43 pm

Siapa yang kuat Ronggeng?



Aku nak cerita sikit pasal Azmin Ali la hari ini, bukan apa, kecoh sekarang ni PKR tengah ditelanjangkan oleh seorang wanita yang pernah bersama-sama berjuang dengan Azmin and da gang dulu!

Dalam satu ceramah beberapa hari yang lepas di Permatang Pauh (Parlimen yang diwakili oleh dajjal si peliwat wal yahud) si Azmin telah dengan begitu angkuh dan sombong memanggil calaon bebas Penanti Sharifah Aminah atau Kak Min sebagai Minah Ronggeng!

Wah! Wah Azmin, sedap mulut kau panggil akak tu Minah Ronggeng ya? Takpelah lepas ni dia akan meronggengkan PKR terus, padan muka korang, aku dari dulu dah tau PKR ni memang parti yang kotor dan hina! Jijik aku melihat dari pimpinan korang sampai la ke balaci korang!

Orang Melayu dah mula sedar bahawa kewujudn PKR hari ini hanyalah semata-mata nak menolong mencapai cita-cita politik seorang dajjal liwat yang semakin gila...ya tak lain dan tak bukan al juburi wal liwati wal bontoti! Apakah perjuangan PKR sebenar?

Parti ini perjuangkan apa sebenarnya? Seorang Maharaja Kunyit? atau seorang wanita yang suka menunjukkan mahkota peribadinya kepada setiap teman lelaki yang ditidurinya? Atau PKR hendak membuktikan yang kalau mereka makan rasuah lagi hebat daripada parti lain!?

Kalau nak cerita pasal PKR ni memang banyak kemungakarannya, tetapi buat masa sekarang ni aku nak cerita pasal brader Azmin je! Azmin, sebelum kau nak panggil orang lain ronggeng ke apa ke kau tengok la diri kau tu dulu brader! Ada banyak benda yang aku tau pasal kau, nak cerita pun aku malu la brader!

Cuma aku nak tanya sikit la brader, adakah perkongsian masih berjalan hingga sekarang, if you know what i mean? Adakah anda masih lagi kuat menangis sekarang ini? Aku dengar dulu kalau Si juburi tak dengar cakap kau, maka kau akan merajuk dan menghentak-hentak kaki secara manja, kekadang tu menangis pastu si Bang Nuor akan memujuk kau kan? He he he

Tah la kenapa kekadang tu aku tengok pakatan pembangkang ni, aku teringat kata-kata katastrophi sahabat aku bernama GAP, dia selalu mengatakan yang kamu ini semua ini adalah 'Pelancap Politik" dan aku memang amat setuju dengan dia tentang hal ini!

Sumber :

http://www.parpukari.com/
Back to top Go down
View user profile http://llll0o0llll.forumotion.net
 
Siapa yang kuat Ronggeng?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Apa Kehe Yeop !!!! :: Blog Panas Barisan Nasional-
Jump to: